DGVF Review 170 | PS VR pt. 1: Hardware en Games

ByDGVF Reviews is de review show van Video Game Inside. In DGVF Reviews bespreekt DGVF (gespeeld door Emar) verschillende games/hardware die hem frustreren, gelukkig maken of die hem op een andere manier interessant lijken om te reviewen. DGVF heeft meerdere betekenissen: De Gefrustreerde Video Game Fan, De Gematigde Video Game Fan, De Gelukkige Video Game Fan, De Geroutineerde Video Game Fan, De Grappige Video Game Fan etc.
Droge humor, zelfspot en verhaallijntjes zijn ook vaak onderdeel van een typische DGVF review.

DGVF gaat in deze aflevering zes games en de PS VR headset reviewen! Meer PlayStation VR reviews volgen!

Volg Video Game Inside op social media!
Facebook: https://www.facebook.com/Video-Game-Inside-491026954289385
Twitter: https://twitter.com/EmarVGI

Je kan contact met ons opnemen via de e-mail:
VideoGameInsideNL@gmail.com

source

1 thought on “DGVF Review 170 | PS VR pt. 1: Hardware en Games”

  1. Beste Emar. Mijn zus en ik hebben de Sony PlayStation VR bril/helm ook. Echt een top apparaat! Samen met een paar computerspellen die virtuele realiteit hebben. We hebben de volgende games: Astro Bot Rescue Mission, Blood & Truth, Starblood Arena en PlayStation VR Worlds. Echt toffe spellen zijn dat!

    Reply

Leave a Comment