HP Reverb G2 VR-headset Review – Het scherpste beeld past niet iedereen

ByHP bracht in september vorig jaar de Reverb G2 pcvr-headset uit in Nederland. Deze headset voor Windows Mixed Reality en SteamVR biedt met 2160×2160 pixels per oog de hoogste resolutie die we tot nu toe in een betaalbare vr-headset hebben gezien. Wij hebben de nieuwe headset getest en zochten uit of het ook de beste vr-headset van dit moment is.

Lees ook de review: https://tweakers.net/reviews/8576/

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video’s: https://goo.gl/xo64f0
• Check onze playlists: https://goo.gl/1bCRnr
• Like ons op Facebook: https://goo.gl/oEilz2
• Volg ons op Twitter: https://goo.gl/U2Xabx
• Volg ons op Instagram: https://goo.gl/CWnVaS
• Lees meer: https://tweakers.net

#Tweakersnet

source

11 thoughts on “HP Reverb G2 VR-headset Review – Het scherpste beeld past niet iedereen”

 1. Wat een kut review, laat eens zien hoe dat eruit ziet. Andere YouTubes laten voorbeelden zien hoe scherp G2 wel niet is. Kan mij niet voorstellen dat Tweakers niet de middelen in huis heeft, anders kom is van je luie zak vandaan.

  Reply
 2. Ter info: De Rift S is € 350 en niet meer € 450. Als je al een oculus account hebt dan is bij de Rift S geen Facebook account verplicht (bij de Quest 2 is dat wel zo).

  Reply
 3. Jammer dat dit nu toch nog een vrij dure hobby is voor relatief weinig (goede) content. Niet alleen de headset, maar je hebt ook nog eens een beest van een PC/videokaart nodig om FPS en/of resolutie te behouden.

  Reply
 4. fijn te kijken deze review! Ik heb zelf een WMR headset van DELL met de standaard WMR controllers. De tracking werkt volgens mij op dezelfde manier als bij deze headset. Ik heb deze problemen nagenoeg niet. Alyx is echt geweldig met zo'n VR bril. tracking is dan belangrijk en het verbaast mij daarom dat het bij deze headset nog voor problemen zorgt. Wellicht nog een firmware/driver update nodig of wellicht dat de camera's op de headset niet goed werken.

  Reply

Leave a Comment